Картофена супа

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k2k
Картофена супа1 / 2
07/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът се сотира и се отцежда върху кухненска хартия. Лукът също се сотира, докато си промени цвета. Прибавят се картофите и достатъчно вода, за да ги покрие.

Готвят се около 20 мин., или докато картофите омекнат. Разбърква се, прибавя се пилешкият бульон и прясното мляко.

Поръсва се със солта, черният пипер и копърът. При сервиране се поръсва с нарязания на малки парченца бекон. Сервира се гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: