gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Супа от червен лук и червено цвекло

Супа от червен лук и червено цвекло

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6301k3k
Супа от червен лук и червено цвекло1 / 2
12/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • зехтин - 2 с.л.
  • лук - 350 г, червен
  • чесън - 2 скилидки, на ситно
  • червено цвекло - 275 г, нарязано на кибритени клечки
  • бульон - 1.2 л, зеленчуков
  • паста - 50 г
  • оцет - 2 с.л., малинов
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът и лукът се задушават, добавят се и останалите съставки, пастата и оцета.

Поръсва се със солта и черния пипер.

Сервира се гореща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: