Украинска запеканка от елда

01/07/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай306
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 693
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реже на ситно и се пържи в маслото 4 минути. Добавят се нарязаните на ситно гъби, добавя се сол и се пържи десетина минути на слаб огън.

В тава, намазана с мазнина, се слага половината от сварената елда. Отгоре се разпределя лукът и гъбите и се покрива с елда.

Сметаната се разбива с яйцата и с тази смес се залива елдата. Поръсва се с кашкавал и се пече 10 минути на 200 градуса.подобни рецепти тук

5 2
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар