Патица с хрупкава коричка

Нина НордНина Норд
Джедай
3062092k
Патица с хрупкава коричка1 / 2
26/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патицата се измива и се натърква със смес от джинджифил, счукано карамфилче и сол. Оставя се за 1 час.

Вари се, докато не омекне. Охлажда се и се почиства от подправките.

Нарязва се на парчета и всяко парче се топва в смес от нишесте с малко вода.

Запържва се в олио до златиста коричка. Сервира се, напръскана със сусамово олио и поръсена с нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: