Пъстърва в сметана по френски

29/05/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай306
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 036
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • пъстърва - 400 г филе
  • сметана - ½ ч.ч.
  • масло - 2 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • лук - 1 глава
  • ким - ½ ч.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л.
  • сол - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се сос, като се смесва сметаната, маслото, нарязаният на ситно лук и ким.

В намазана с олио тава се нареждат филетата риба, поръсват се със сол и черен пипер, заливат се със сметановия сос и се пекат 15 минути на 180 градуса.

Рибата се сервира, като се полива със соса от печенето украсява с чери домати по желание.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар