Грузинска хашлама от телешко месо

Нина НордНина НордДжедай55
01/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо575
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 1 кг
  • чесън - 4 скилидки
  • копър - 1 връзка
  • магданоз - 1 връзка
  • дафинов лист - 1 бр.
  • сол - ¼ ч.л.
  • черен пипер - 1/4 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Телешкото се измива, нарязва се на парчета, слага се в тенджера и се залива с 3 литра вряла вода.

След като водата заври, котлонът се намалява, добавя се дафиновият лист и месото се вари 2 часа и половина.

Месото се слага в голяма чиния, поръсва се със сол, черен пипер, нарязан на ситно чесън и нарязани на ситно магданоз и копър.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар