Австрийски лек сладкиш с малинов сос

15/06/2014
Нина Норд
отНина НордДжедай306
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 394
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омекналото масло се разбива със захарта и яйцата до пяна. Добавят се изварата, грисът, бакпулверът и сокът от лимона и всичко се разбърква.

Тестото се излива в намазана с мазнина и поръсена с брашно тава и се пече 25 минути на 170 градуса. За да не изгори, се покрива с фолио.

Сервира се с малинов сос, който се приготвя от пасираните малини, в които се добавя пудра захар.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Елена
Елена
03.01.2016 11:44
При мен не се получи.Нито на вид,нито на вкус.
0
0
Ева Тодорова
Ева Тодорова
20.06.2015 11:33
Страхотна рецепта! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв