gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Торти и глазури»Италианска пъпешова торта

Италианска пъпешова торта

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k338k
Италианска пъпешова торта1 / 2
07/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене10 мин.
Общо35 мин.
Порции12

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В ринг за торта се слага блатът. Пъпешът се почиства от кората и семките и от меката част се изрязват десетина топчета, които се оставят настрана.

Останалият пъпеш се пасира. Добавя се захарта и набъбналия в охладена преварена вода желатин. Всичко се слага в хладилник.

Сметаната се разбива с ванилията и се добавя към пъпеша. Този крем се разпределя върху блата и се оставя в хладилника за 4 часа.

Украсява се с топчета от пъпеш и с ментови листенца.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: