Печени агнешки ребра
Roasted Lamb Ribs

Печени агнешки ребра

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3234k
Печени агнешки ребра1 / 2
05/11/2008
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Тази печени агнешки ребърца с ароматни подправки са сред любимите ни рецепти. Опитайте и кажете не сме ли прави"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребрата се нарязват на порции.

Смесват се стритите на прах листенца розмарин и мащерка с червения и черния пипер.

Месото се поръсва с направената от подправките смес.

Ребрата се поставят в тавичка, заливат се с една чаша хладка вода и се добавя растителното масло. Тавичката се покрива с намокрена хартия, върху която е поръсена солта. Пече се в умерена фурна до пълно омекване на месото.

Сервира се с гарнитура от задушени в масло пресни картофи или със зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
55
41
31
20
10
Дай твоята оценка: