Печени пъдпъдъци с цитрусов крем
Prepelice sa kremom od citrusa
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Дивеч»Печени пъдпъдъци с цитрусов крем

Печени пъдпъдъци с цитрусов крем

Нина НордНина Норд
Джедай
3062122k
Печени пъдпъдъци с цитрусов крем1 / 2
16/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Стане ли дума за вкусни пъдпъдъци - ние за тези се сещаме и нито едни други"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се оставя да омекне и се разбива със сока и настърганата кора на лимона и портокала. Добавя се лютият червен пипер. Слага се във фолио, оформя се като руло и се оставя във фризера за 2 часа.

Пъдпъдъците се разрязват на половинки, натриват се със сол и пипер и се намазват с олио. Пекат се 30 минути на 200 градуса, като няколко пъти се обръщат и се мажат с олио.

Замразеният крем се реже на 8 еднакви кръгчета. Пъдпъдъците се сервират, като върху всяко парче се слага по едно парченце замразен крем.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: