Начин на приготвяне
Смесете Орео бисквитените трохи за Орео торта с кравето масло.
Замесете го на тесто и го разстелете равномерно на дъното на форма с подвижен ринг.
Притиснете, за да се получи равен блат.
Разбийте заквасената сметана със захарта и крема сиренето на пухкав крем.
Разтворете желатина в студена вода и след като набъбне, го затоплете на водна баня.
Сложете половината от желатиновата смес към крема и разбъркайте до еднородност.
Сложете половината от крема върху блата на вкусния чийзкейк. Разстелете равномерно.
Добавете сладкото от ягоди и парченца свежи ягоди.
Изсипете останалата част от крема. Наредете върху повърхността нарязани ягоди. Намажете ги с желатин, за да запазят свежестта си.
Оставете ягодовия чийзкейк да се стегне в хладилник за 5-6 часа.
Внимателно отстранете ринга, като прекарате силиконова шпатулка или нож по стените.
Гарнирайте с кокосови стърготини.
Нарежете и поднесете Орео чийзкейк с ягоди.
Насладете се!