Шницели с плънка
Stuffed Schnitzels

Шницели с плънка

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3232k
Шницели с плънка1 / 2
27/04/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
3-4 бр.
"Гледаш го - шницел като шницел, а той от специалните - с вкусна плънка"

Необходими Продукти

  • кайма - 500 гр.
  • лук - 1 глава
  • яйца - 2 бр. 1+2
  • хляб - бял 1 филия
  • чубрица
  • кимион
  • черен пипер
  • гъби - 1 - 2 бр.
  • кашкавал - 100 гр.
  • пушено сирене - 100 гр.
  • кисели краставички - 1 бр.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се слага в дълбок съд. В нея се слага настъргания лук, 1 яйце, накиснатия хляб без кората и изстискан, черния пипер, чубрицата, кимиона. Омесва се добре престоява най-малко 1 час в хладилника.

Разделя се на шест части.

Разстилат се и в средата на всяко парче се слага по-малко кубче от кашкавала, кръгче от пушеното сирене, резенче краставичка и парченце гъба, завиват се, оформят се като шницели.

Топят се в брашното и после в 2-те разбити яйца и се пържат до зачервяване на слаб огън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: