Мус от лайм

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k278k
Мус от лайм1 / 2
11/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Желатинът се накисва в 12 супени лъжици преварена охладена вода и се оставя за 40 минути да набъбне.

След това се отцежда и се разтваря на водна баня с 1 чаша вода. Предварително разтопения до състояние на крем сладолед се смесва с желиращата смес и със сока от плодовете.

Всичко се разбърква добре и се оставя в хладилника да се стегне за 3 часа. При поднасяне мусът се оформя с 2 лъжици в чинийки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: