Лимонов крем с извара

28/07/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции10
  • Преглеждания общо1 885
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изварата се слага в тензух, затиска се с тежест и се слага в гевгир.

След 6 часа се смесва с маслото, настърганата кора от лимоните, яйцата, захарта и сметаната.

Загрява се на бавен огън около 1 час, без да кипва. Охлажда се върху лед и се оставя в хладилника за 20 часа.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар