gotvach.bg»Рецепти»Салати»Руски рибен винегрет

Руски рибен винегрет

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Руски рибен винегрет1 / 2
05/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, обезкостява се и се реже на малки парченца. Поръсват се със сол и черен пипер и се поливат с лимонов сок. Слага се в тиган, намазан с масло, полива се с 2 супени лъжици вода, покрива се с капак и се слага на котлона на минимална мощност.

Рибата се обръща няколко пъти и се задушава около 15 минути, докато не стане напълно готова. Охлажда се. Слага с в купа, добавят се нарязаните на филийки картофи и цвекло. Поливат се със смес от горчица, олио и оцет. Поръсва се с нарязан на ситно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: