Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Бъбреци на скара по румънски

Бъбреци на скара по румънски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Бъбреци на скара по румънски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Вие виждате бъбреци, а ние ви изкушаваме с перфектното бирено мезе"

Необходими Продукти

  • телешки бъбреци - 500 г
  • олио - 5 с.л.
  • лимони - 1 бр.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бъбреците се почистват и се разрязват на половинки.

Поръсват се със сол и черен пипер, намазват се с олио и се пекат на скара.

Напръскват се с лимонов сок и се сервират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: