Печени картофи с херинга

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
29/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 405
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Херингата се обезкостява, кожата се маха, рибата се нарязва на ситно и се задушава със ситно нарязания лук и сметаната.

Добавя се бульонът, брашното, смесено с разтопеното масло, и се вари до сгъстяване на бавен огън.

Картофите се сваряват, обелват се и се режат на кубчета. Слагат се в тава, заливат се с рибния сос, поръсват се с настърган кашкавал, смесен с галетата, напръскват се с олио и се пекат 20 минути на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар