Румънски малай

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k279k
Румънски малай
Снимка: Veselina
2 / 4
29/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се попарва с вряла вода и се оставя за 3 часа на топло да набъбне.

Добавя се сол, захар, сода, ванилия и всичко се разбърква.

Добавя се млякото, намачканата тиква и пшеничното брашно.

Разбърква се и се слага в тава, намазана с мазнина и поръсена с галета. Пече се 30 минути на 180 градуса.

Поръсва се с пудра захар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: