Кебапчета
Kebapcheta

Кебапчета

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3127k
Кебапчета1 / 5
18/02/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
6-8 бр.
"Неостаряваща класика в кухнята, която ще продължава да има своите верни почитатели!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се разбърква добре с кимиона и пресования чесън.

Оформят се кебапчетата, които преди печене се заглаждат леко с ръка, натопена в купичка с вода и малко оцет.

За стандартните български кебапчета най-добре използвайте 50% свинска, 50% телешка кайма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
46
30
20
10
Дай твоята оценка: