Аспержи с пармезан
Asparagus with Parmesan
gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Аспержи с пармезан

Аспержи с пармезан

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3228k
Аспержи с пармезан1 / 2
06/03/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3-4
"Бързо, лесно и много вкусно - гурме изкушение за 10 минути"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и обелват. Слагат се в подсолена вода на тих огън докато омекнат.

Отцеждаме ги от водата и ги подреждаваме в малка тавичка.

Маслото го разделяме на няколко малки парченца и ги нареждаме върху аспержите.

Пармезанът се настъргва отгоре /ако не сте взели настърган/ и тавичката се слага във фурната.

Запича се на 200 градуса до разтапяне на сиренето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: