Агнешки кебапчета
Lamb Sausage Cevapcici

Агнешки кебапчета

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Агнешки кебапчета1 / 2
21/05/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
20-30 бр.
"Каквото и да ви говорят - не сте ли опитвали агнешки кебапчета, все едно никога не сте яли кебапчета"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 300 грама смляно за кайма
  • сол - 20 - 30 грама или на вкус
  • черен пипер - 5 грама млян
  • бахар - 1 грам
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките кебапчета се приготвят съвсем лесно, като първо смесите каймата със солта.

След това към смляното месо прибавете бахара и черния пипер.

Така приготвената смес се оставя да престои около шест часа, за да може подправките хубаво да овкусят месото.

Кебапчетата се оформят с помощта на мокра кърпа.

Готовите кебапчета може да изпечете по избор на грил, скара или жар.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
55
44
35
20
10
Дай твоята оценка: