Ребърца с мед и чесън
Ribs with Honey and Garlic

Ребърца с мед и чесън

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Ребърца с мед и чесън1 / 2
26/05/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4-5
"Перфектната комбинация 3 в 1 - ребърца, мед и чесън Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1.5 кг приблизително
  • соев сос - 40 - 50 милилитра
  • мед - 4 - 5 суепни лъжици, най - добре букет
  • оцет - 4 суепни лъжици ябълков
  • чесън - 2 - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресовайте чесъна. Смесето го заедно с меда, соевия сос и оцета.

С така получената смес оваляйте свинските ребра и ги оставете да се овкусят за около половин час в хладилника.

Във фурната сложете квадратна тава с вода и изпечете ребрата на самата скара на фурната. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
58
410
35
21
10
Дай твоята оценка: