gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Пълнена пъстърва

Пълнена пъстърва

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3313k
Пълнена пъстърва1 / 2
13/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Семпло, ароматно и много вкусно - рецепта, която ще приготвите повече от веднъж"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън.

Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с клечки за зъби и наредете на намаслена тавичка.

Залейте ги с виното, покрийте с фолио и ги оставете в хладилник за няколко часа.

Извадете, посолете и ги запечете във фурна. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: