Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Ордьовър от риба тон, чери домати и маслини

Ордьовър от риба тон, чери домати и маслини

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
3k36k17k12
Ордьовър от риба тон, чери домати и маслини
Снимка: Yordanka Kovacheva
2 / 8
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
Порции
4
"Ордьовър от риба тон, чери домати и маслини за вашия рожден ден, имен ден, семейно събиране и всеки специален повод."

Необходими Продукти

  • чери домати - 200 г
  • червен лук - 1 малка глава
  • риба тон - около 120 г филенца от консерва
  • маслини - 80 г Каламата
  • майонеза - на вкус
  • сол
  • зехтин
  • сушен магданоз - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Идея за бърз и лесен рибен ордьовър, с който да посрещнете подобаващо дори и неочаквани гости.

За да спретнете това бижу на масата си са ви нужни малко продукти и няколко минутки.

Нарежете доматчетата на две и подредете с разреза нагоре. Отгоре сложете парченца от филето риба тон, малко от червения лук и лекичко посолете.

Сложете майонезата в шприц с тънък и назъбен накрайник. Шприцовайте малко върху всяка хапка и отгоре залепете лентички от маслина Каламата. Забодете клечка в центъра на всяка рибна хапка за по-лесна консумация, а и за да е по-красиво. Поръсете с капки зехтин и сушен магданоз по желание.

Може да поднесете в индивидуални порцийки или едно голямо плато.

Насладете се бавно и с внимание на този ордьовър от риба тон, чери домати и маслини.

Редът на подреждане на продуктите върху доматките може да варира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка: