Швейцарски шницел със сирене
Swiss Schnitzel with Cheese
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Шницели»Швейцарски шницел със сирене

Швейцарски шницел със сирене

EfrosiaEfrosia
Джедай
9775k1127k
Швейцарски шницел със сирене1 / 2
05/06/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Това швейцарците винаги ще те изненадат с нещо, я с референдум, я с вкусен швейцарски шницел със сирене"

Необходими Продукти

  • хляб - 4 филии пресен
  • галета - 100 грама
  • сирене - 50 грама "Грюер" или "Ементал"
  • свински пържоли - 4 броя, около 200 грама всяка
  • яйца - 1 брой
  • олио - 2 супени лъжици
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кухненски робот раздробете хляба и смесете трохите със сиренето, което предварително трябва да настържете.

Пресипете ги върху широко плато и ги овкусете със сол.

Разбийте яйцето и оваляйте пържолите в него, след което ги притиснете към трохите и сиренето. Трябва да са оваляни добре от двете страни.

Загрейте мазнината в незалепващ тиган и запържете месото от всяка страна.

Сервирайте с гарнитура от зеленчуци по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
42
31
22
10
Дай твоята оценка: