Домати с рикота

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
24/08/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 424
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите се режат на половинки и с чаена лъжичка се вади вътрешността.

Шунката се реже на ситни кубчета. Зеленият лук и чесънът се режат на ситно.

Вътрешността на доматите се смесва с рикотата, шунката, лука, чесъна и 3 супени лъжици галета.

Добавя се сол и се разбърква. С тази смес се пълнят доматите. Поръсват се с останалата галета и се поливат със зехтин.

Пекат се 25 минути на 190 градуса.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар