Ароматно свинско на фурна

23/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Тази рецепта има само един недостатък - когато започнете да печете свинското, има опасност да вратата ви да се появят неочаквани гости "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 643
  • Преглеждания за месеца524
  • Преглеждания за седмицата82
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското се измива и се подсушава. Розмаринът, риганът, черният пипер, кориандърът, чесънът на прах и морската сол се смесват със зехтина.

С тази смес се намазва месото, завива се в найлон и се оставя за 2 часа в хладилника. Вади се и се оставя да почине 2 часа на стайна температура.

Свинското месо се завива във фолио и се пече 15 минути на 200 градуса. Фурната се намалява на 170 градуса и се пече 1 час.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
16.01.2019 15:22
Рецептата е супер, стана вкусно
0
0
Georgi Georgiev
Georgi Georgiev
15.01.2019 20:15
В секция "Съставки" пише лимон, а също така не е включен розмарин, докато в секция "Начин на приготвяне" лимонът не е включен, а розмарин присъства в рецептата. Въпреки това приготвих маринатата с всички продукти, освен риган. Тепърва ще вкарам месото във фурната, после ще добавя мнение.
0
0
християна
християна
03.12.2017 16:57
Рецептата е чудесна!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв