gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Омлет»Пухкав френски омлет

Пухкав френски омлет

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k276k
Пухкав френски омлет1 / 2
26/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
"Вижте каква е тайната на пухкавия френски омлет в рецептата за него"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват, добавя се прясното мляко и солта и всичко се разбърква добре, без обаче да се разбива.

Малка тавичка се намазва с масло, изливат се яйцата и се пекат в загрята на 180 градуса фурна половин час.

Омлетът се получава пухкав и запазва формата си и след като бъде изваден от тавата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: