Руски боровинков сладкиш

28/08/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 502
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разделя на две и се разточва. Едната част се слага в тава, напръскана със студена вода. Поръсва се с нишесте.

Покрива се с боровинки, които се поръсват със захар. Покриват се с останалото тесто, краищата на двата пласта се съединяват и се защипват.

Пече се 15 минути на 180 градуса. При разрязването се внимава, тъй като в сладкиша има много боровинков сироп.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар