gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Пай»Руски боровинков сладкиш

Руски боровинков сладкиш

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k277k
Руски боровинков сладкиш1 / 2
28/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тестото се разделя на две и се разточва. Едната част се слага в тава, напръскана със студена вода. Поръсва се с нишесте.

Покрива се с боровинки, които се поръсват със захар. Покриват се с останалото тесто, краищата на двата пласта се съединяват и се защипват.

Пече се 15 минути на 180 градуса. При разрязването се внимава, тъй като в сладкиша има много боровинков сироп.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: