Супа от пушена сьомга

Марина НордМарина НордНовак1219
28/08/2014
"Толкова различна от рибената супа, която сте опитвали досега - заслужава си да я опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 483
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата и лукът се режат на кубчета. Брашното се запича на сух тиган и се смесва с топлия бульон.

Сместа се прецежда, добавя се виното и се кипва. Добавя се лукът и една трета от рибата.

Добавя се сол и супата се вари 15 минути. Сервира се, като се разпредели останалата риба на порции.

Залива се с бульона и се добавя сметана.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар