gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Печена скумрия с майонеза

Печена скумрия с майонеза

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k276k
Печена скумрия с майонеза1 / 2
31/08/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скумрията се реже на парчета, овалва се в брашно и се запържва в част от олиото до златисто. Морковите се настъргват на едро. Лукът се реже на ситно.

Лукът и морковите се запържват поотделно. Смесват се, добавя се бульонът и се разбърква. Рибата се нарежда в дълбок съд, поръсва се със сол и се залива с бульона.

Поръсва се с кашкавала, полива се с майонезата и се пече 15 минути на 220 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: