Салата от сладка царевица и кедрови ядки

01/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо527
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кедровите ядки се запържват с 1 супена лъжица олио до златисто. Отцеждат се и се слагат върху салфетка, за да се премахне излишната мазнина.

Морковите се измиват, обелват се и се нарязват на ситни кубчета. Запържват се в останалото олио 3 минути. Добавя се царевицата, солта, 2 супени лъжици вода и всичко се кипва.

Добавят се кедровите ядки и размитото в малко вода нишесте. Задушава се до сгъстяване на бавен огън. Сервира се топло, като се поръсва с нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар