Начин на приготвяне
Сандвичите са една универсална храна, а в зависимост от това колко питателни ще ги направим, отлично могат да заменят обяда навън или да ги хапнем за вечеря.
Японците са известни с естетически поднесени сандвичи с плодове, които често са сладки, приготвени със сладкарска сметана. Слепени и продуктите така са подредени, че като се разрежат, показват цвете. Красота при поднасяне!
Аз заложих на вкусове, които харесвам и реших да приготвя такъв японски сандвич с плодове. Използвах бял хляб, мед и масло, круши и козе сирене.
Филиите намазах със масло и мед, които смесих предварително. Отгоре на едната чиния поставих резени козе сирене и върху тях круши. Захлупих с втората.
Получиха се много вкусни плодови сандвичи Санто с круша!