Сос Бристол
Bristol Sauce

Сос Бристол

EfrosiaEfrosia
Джедай
9745k1122k
Сос Бристол1 / 2
30/06/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Общо
15 мин.
"Сосът е елегантен завършек на печеното месо и риба, а този е просто върховен"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте лука на дребно и го намачкайте внимателно или го пресирайте през преса за чесън или блендер.

Омесете майонезата с лука, прибавете доматеното пюре и подсолете на вкус.

По желание накълцайте малко магданоз на съвсем ситно.

Отново разбъркайте добре до получаване на хомогенна смес или пасирайте с блендера.

За получаване на лек сос прибавете кисело мляко, но внимавайте той да не стане прекалено течен.

Сосът е подходящ за яйца, меса и салати.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: