Печени ябълки по беларуски

16/09/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • ябълки - 2 бр.
  • захар - 30 г
  • касис - 30 г
  • пудра захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранява се сърцевината на ябълките.

В дупката се слага касисът, който предварително е смесен със захарта.

Ябълките се пекат до омекване на 180 градуса.

Сервират се студени или горещи, поръсени с пудра захар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар