gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Кисели патладжани

Кисели патладжани

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k337k
Кисели патладжани1 / 2
28/09/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне50 мин.
Готвене60 мин.
Общо110 мин.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете патладжаните на филийки и ги посолете, след което ги оставете да се отцедят за една нощ. След това ги изпържете и още докато са горещи, ги потапяйте в оцета за секунди.

Редете ги в буркани, като между тях слагате нарязани чесън и магданоз. Затворете и стерилизирайте 10 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: