Кисела бамя

04/10/2014
"Забравете за киселите краставички! Домашната ракия си има нова любов и това е киселата бамя!"
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6 буркана
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо25 066
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете крехка и млада бамя, измийте я и я бланширайте, докато промени цвета си леко.

На дъното на 1 голям буркан сложете всички подправки и върху тях наредете бамята.

Долейте вода до гърлото на буркана, затворете го и стерилизирайте 5-6 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

maria
maria
11.08.2015 15:06
Аз ги направих в буркани от по 900 мл и сложих и по едно кръгче лимон отгоре и отдолу и много ми хареса как стана.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв