gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Рязано зеле с вино

Рязано зеле с вино

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3312k
Рязано зеле с вино1 / 2
14/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
150 мин.
Общо
150 мин.
Порции
20 буркана
"Може би не сте приготвяли рязано зеле с вино - е, винаги има първи път, особено когато рецептата е пред вас"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изберете хубави и стегнати зелки, почистете и ги нарежете на ивици.

Сложете зелето в достатъчно голям съд, посолете и залейте с бялото вино.

След 1 час наредете зелето плътно в буркани, покрийте с кърпа и притиснете с тежест.

Зелето трябва да си стои потънало в отделения сок. Съхранявайте в хладно и тъмно помещение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: