Начин на приготвяне
Омесете каймата заедно с накиснатите в хладка вода филии хляб, нарязания магданоз, разбитите яйца и разбира се добавете подправките за вкус. Завивавайте и го поставете в тавичка намазано с олио. Оставете го в хладилника за половин час.
Сварете яйцата до пълна готовност. Обелете се и ги оставяте настрани.
Намажете с олио в кръглата форма за кекс ѝ покрийте дъното с тънки резени бекон, подредени плътно един до друг. Върху тях изсипете каймата и в нея поставете сварените яйца. Останалите тънки резените бекон ги доувийте, за да покриете каймата.
Поставете формата за кекс във предварително загрята на 180 градуса фурна и печете за около 40 минути. След това го извадате и го оставете да се охлади.
Едва след това извадете рулото Стефани от формата, разрежете го на парчета и сервирайте с гарнитура по избор - картофено пюре или свежа салата.