Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Солено руло»Руло Стефани с кайма и бекон в ресторантски стил

Руло Стефани с кайма и бекон в ресторантски стил

The Fire LionThe Fire Lion
Новак
3725649
Руло Стефани с кайма и бекон в ресторантски стил
Снимка: The Fire Lion
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
6
"Любимото ви руло Стефани ще стане още по-вкусно, ако добавите и малко бекон към него. Резултатът ще ви впечатли."

Необходими Продукти

  • кайма - 600 г
  • яйца - 2 бр
  • хляб - 2 филии
  • магданоз - 3 стръка
  • черен пипер - 3/4 ч.л.
  • сол
  • бекон - 375 г
  • олио - 3 с.л.
  • за плънка
  • яйца - 5 бр. сварени
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете каймата заедно с накиснатите в хладка вода филии хляб, нарязания магданоз, разбитите яйца и разбира се добавете подправките за вкус. Завивавайте и го поставете в тавичка намазано с олио. Оставете го в хладилника за половин час.

Сварете яйцата до пълна готовност. Обелете се и ги оставяте настрани.

Намажете с олио в кръглата форма за кекс ѝ покрийте дъното с тънки резени бекон, подредени плътно един до друг. Върху тях изсипете каймата и в нея поставете сварените яйца. Останалите тънки резените бекон ги доувийте, за да покриете каймата.

Поставете формата за кекс във предварително загрята на 180 градуса фурна и печете за около 40 минути. След това го извадате и го оставете да се охлади.

Едва след това извадете рулото Стефани от формата, разрежете го на парчета и сервирайте с гарнитура по избор - картофено пюре или свежа салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: