Gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Чипс»Яйчен сос за чипс

Яйчен сос за чипс

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Яйчен сос за чипс2 / 2
10/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • яйца - 2 бр.
  • сметана - 2 с.л.
  • майонеза - 2 с.л.
  • къри - 1 ч.л.
  • магданоз - 1 с.л. (нарязан)
  • лимонов сок - 2 ч.л.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сметаната се смесва с майонезата и кърито. Разбива се на крем. Яйцата се сваряват и се нарязват на ситно.

Добавят се към майонезата заедно с магданоза и се разбърква. Добавя се сол и лимонов сок. Охлажда се 2 часа в хладилник. Поднася се с чипс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: