Бисквити с канела и кедрови ядки

13/10/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции30 бр.
  • Преглеждания общо357
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Захарта се разтваря в 1 чаша вода, кипва се и се добавя половината канела. Всичко се вари на бавен огън 10 минути.

Отделно се кипват 2 чаши вода, добавя се медът и останалата канела и всичко се вари, докато се сгъсти.

Брашното се смесва с омекналото масло и се налива охладеният захарен сироп.

Замесва се тесто и се разточва на кора с дебелина половин сантиметър. Реже се на малки правоъгълници, които се набождат с вилица.

Пържат се до златисто в сгорещено олио и се топват в медения сироп. Поръсват се с кедрови ядки.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар