Начин на приготвяне
Първо, размиваме каймата с магданоза, в малко вода.
Настъргваме обелените, измити лук и чесън на ренде.
След което ги запържваме в тиган със сгорещено на умерен огън олио, за 1-2 минути. Добавяме каймата, соса Уорчестър, соевия сос, черния пипер и джинджифила. Запържваме за около 20 минути, като периодично разбъркваме сместа с дървена шпатула.
Сол не слагаме, защото соевият сос е солен.
Сваряваме оризовите спагети според указанията на етикета. Щом са готови, ги отцеждаме от водата в гевгир. Прехвърляме ги в подходяща чиния и заливаме с оризовия оцет и захарта (предварително загряти в касерола на слаб огън до разтопяването на захарта). Разбъркваме внимателно.
Върху нудлите поставяме готовата кайма, а накрая поръсваме със сусама.
Поднасяме топли оризови спагети със сос Уорчестър, кайма и сусам.
Да ви е сладко!