Супа от овче месо

Супа от овче месо

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k5k3118k
Супа от овче месо1 / 2
21/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне35 мин.
Готвене80 мин.
Общо115 мин.
Порции6
"Гъста и питателна супа с овче месо - няма как да не хареса"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете корените и морковите, смесете ги с месото и ги залейте с 2 литра студена вода. Посолете като заври и варете, докато месото омекне.

Извадете го и го нарежете на ситно, а корените пасирайте. Върнете ги в бульона и сложете отново на огъня.

Добавете картофите, а когато са почти сварени прибавете настърганите домати.

Доварете супата и я подправете със ситно нарязаните листа от магданоз и целина. Застройте с яйцето и кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: