Миш-маш по испански
Spanish-Style Mish MashMiš-maš na španski način

Миш-маш по испански

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k3k3216k
21/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Посочете три разлики между миш-маш по български и по испански"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и нарежете патладжана на кръгчета. Посолете и ги оставете да се отцедят. В олиото и 2 с.л. вода задушете лука, докато стане прозрачен.

Прибавете патладжаните, нарязаните на ивички чушки, обелените и ситно нарязани домати. Пържете, докато се изпари водата и миш-машът остане само на мазнина.

Изсипете върху зеленчуците яйцата, които са предварително разбити с миксер. Разбъркайте миш-маша леко и щом стегнат яйцата, свалете от котлона.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: