Свинско филе с кисели краставички и лук

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
23/10/2014
"Само като гледаме това свинско филенце с краставички и огладняваме зверски "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 433
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете свинското филе от ципите и го нарежете на продълговати парчета.

Посолете ги, оваляйте ги в брашното и ги изпържете в сгорещеното олио.

Нарежете лука на ситно и го задушете в сгорещеното краве масло. Добавете киселите краставички и гъбите, нарязани на дребно.

След като поомекнат зеленчуците, отстранете съда от огъня и прибавете изпърженото месо, сметаната и кимион.

Поръсете с настъргания кашкавал и запечете в умерена фурна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар