Мусака по скандинавски
Scandinavian Moussaka
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Мусака»Мусака по скандинавски

Мусака по скандинавски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3312k
Мусака по скандинавски1 / 2
25/10/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
4-5
"Мусака с пържоли - кой може да устои на такова предложение за обяд"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите и лука, нарежете ги на тънки филии. В намаслена тавичка наредете ред лук, ред картофите.

Посолете и отгоре наредете пържолите, посолете и тях. Покрийте с останалите лук и картофи, поръсете с мазнината.

В гореща чаша вода размийте доматеното пюре и залейте ястието. Покрийте тавичката с фолио и печете около 90 минути в умерено загрята фурна.

Малко преди да извадите от фурната, отстранете и фолиото и оставете мусаката да се зачерви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: