Свинско печено с лук

Боряна
Боряна
Новак
12/11/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 064
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шпиковайте месото с 3-4 скилидки чесън. Сложете го в подходящ съд за печене с капак.

Нарежете лука на филийки, посолете и ги наредете върху месото.

Добавете нарязания магданоз, лютата чушка, черния пипер и залейте с бялото вино, олиото и 200 мл вода.

Захлупете и печете в умерена фурна до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зашев
Зашев
17.11.2014 21:17
Би било добре да се шпиковат и тънки, дълги резенчета моркови.
0
0