Паниран ананас

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3310k
Паниран ананас1 / 2
04/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За панировката разбийте яйцата с брашното, солта, млякото, розовата вода и ванилената захар. Покрийте и я оставете да престои половин час. Нарежете обеления ананас на дебели 1 см резени.

Загрейте обилно количество олио до 180 градуса. Отново разбъркайте панировката. С помощта на вилица забождайте ананаса и потапяйте парчетата в панировката. Леко оставете да се отцедят и пускайте в олиото да се пържат от двете страни. Готовите парчета ананас дръжте в топла фурна, докато останалите се изпържат.

Смесете захарта и канелата и поръсете панирания ананас. Поднесете го така или гарниран със сметана или сладолед.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: