Пудинг със сирене по швейцарски
Swiss Pudding with Cheese
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Пудинг»Пудинг със сирене по швейцарски

Пудинг със сирене по швейцарски

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3214k
Пудинг със сирене по швейцарски1 / 2
17/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете светла запръжка от 2 с.л. масло и брашното, разредете с прясното мляко и варете малко.

Когато поизстине сместа, добавете отделените жълтъци, черен пипер, сол и 90 г от настърганото сирене. Разбъркайте добре.

Сложете постепенно разбитите на твърд сняг белтъци, изсипете сместа в намазана с мазнина форма за пудинг и печете в слаба фурна.

Малко преди края на печенето наредете отгоре парченца от останалото сирене и изчакайте да се стопи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: