Словенски кебап

17/11/2014
Теодор
отТеодорНовак
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 233
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Нарежете чушките и доматите на колелца. Поставете в дълбока тенджера ред нарязан лук, ред месо.

Посолете, поръсете с черен и червен пипер, налейте виното и оставете сместа да престои поне 5 часа под похлупак.

Набодете на шишове парче месо, парче лук, чушка, сланина и домат. Печете на силна скара шишчетата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар