Словенски кебап

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k3313k
Словенски кебап1 / 2
17/11/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
80 мин.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета. Нарежете чушките и доматите на колелца. Поставете в дълбока тенджера ред нарязан лук, ред месо.

Посолете, поръсете с черен и червен пипер, налейте виното и оставете сместа да престои поне 5 часа под похлупак.

Набодете на шишове парче месо, парче лук, чушка, сланина и домат. Печете на силна скара шишчетата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: